YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5 KASIM 2023

  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023
  • YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5  KASIM 2023

 

YUNANİSTAN METEORA-KALAMBAKA-ATİNA TURU

Selanik-Kalambaka(1)-Atina(1)-Selanik(1)-Kavala-Dedeağaç

1- 5 KASIM 2023

3 GECE OTEL KONAKLAMA

ULAŞIM DAHİL

25 EKİM'E KADAR 320 € YERİNE 

300 €

KESİN KAYITLAR ÖDEME YAPILDIĞI TAKTİRDE GERÇEKLEŞMEKTEDİR.

Tur Hareket Noktaları; 1 KASIM AKŞAMI
22:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü ( 10 Kişi Üzeri Olması Halinde Servis Sağlanacaktır.)
22:30 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası (Vatan Computer Karşısı)
23:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
00:00 Malkara Pullukçu Petrol (İpsala Yolu)
01:00 Keşan Dörtyol (Yunanistan İstikameti)

Akşam saat 22.30’da Çorlu eski kız meslek lisesi arkasından hareket. Tekirdağ, Malkara üzerinden İpsala (Türk) Kipi(Yunan) sınır kapılarında gümrük & pasaport işlemleri sonrası Yunanistan’a giriş.

1.GÜN : 2.11.2023 ÇORLU-SELANİK-AYA DİMİTROS KİLİSESİ-ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN EVİ-ARİSTOTELES MEYDANI-KORDON-BEYAZ KULE-METEORA-KALAMBAKA
Şehir turumuz esnasında ilk durağımız şehrin merkezinde, bulunduğu caddeye ismini vermiş Selanik'te ki en önemli kiliselerden biri olan Aya Dimitros kilisesi olacaktır. Bu güzel yapının ardından Aya Dimitros ile aynı cadde üzerinde bulunan Ulu Önder Atatürk'ün Evi’ni(Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu) ziyaret ediyoruz. Atatürk evimizin ziyaretinin ardından , sol tarafta kalan Bizans döneminden kalan surlar ve  kaleyi panoramik olarak görüp yolculuğumuz esnasında ,Makedonia & Trakya & Balkanlık Binası, Aristoteoles Üniversite Kampüsü, Hamza Bey Camii, B.İskender Heykeli, Hamidiye Çeşmesi, Fuar meydanı,Döner kuleyi de panoramik olarak görüyoruz.Daha sonra  Beyaz Kule'den yola çıkıp Kordon'u geziyoruz. Şehir turumuzun ardından öğle yemeği için, Aristoteles meydanında serbest zaman veriyoruz. Kordonda yürüyüş yapıp cafelerde Yunanistan’ın meşhur kahvesi Frappenin tadına bakabilirsiniz.Serbest zamanın ardından tekrar yola çıkıp Kalambaka’ya varıyoruz. Oldukça ilgi çekici yerlerden biri olan Meteora Manastırlarına çıkıp, bu doğa harikası yapıtları inceleme fırsatı bulacağız. Kayaların tepesine rahiplerin ve rahibelerin korunma amaçlı yüzyıllar önce yaptıkları büyük manastırlar için kendi kendinize" İnanılır gibi değil, nasıl o kayalara çıkmışlar, nasıl inşa etmişler, nasıl yaşamışlar; karda, yağmurda, buzda, nasıl ısınmışlar, nasıl o merdivenleri çıkmışlar?" diye soracağınız bu eşsiz yerleri gezdikten sonra otele geçiyoruz.Otele yerleşme. KALAMBAKA HOTEL ANTONİADİS  https://hotelantoniadis.gr/

2.GÜN:3.11.2023 KALAMBAKA-ATİNA-AGORA-ZEUS TAPINAĞI-PARLEMENTO BİNASI-TARİHİ OLİMPİYAT STADYUMU-ATİNA
Sabah otelimizde alınan kahvaltımızın ardından Yunanistanın başkenti Atina’ya doğru yola çıkıyoruz. Larisa, Lamia’yı takiben Atina’ya varıyoruz. Atina’ya vardığımızda şehir turumuza başlıyoruz, en meşhur sit alanlarından biri olan Acropolis'e doğru yola çıkıyoruz. (Giriş ve lokal rehberlik ücreti rehberimize ödenir). AkropolisTepesi'nden çıkarılan arkeolojik buluntulara ev sahipliği yapan müzedir. Atina Akropolisi'nin eteklerinde bulunan müze Dionysíou Areopagítou Sokağı'ndadır. Agora, Zeus Tapınağı, Evzon Askerlerinin nöbet değişim törenini görüyoruz, Atina’da bir diğer görülecek yerler arasında olan ve fotoğraf molası vereceğimiz yerler, Parlemento Binası, Syntagma - Omonia Meydanları Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Başbakanlık Konutu, Ulusal Galeri, Savaş Müzesi, Panepistimiou bulvarları, Ulusal Kütüphane ve Akademi Üniversitesi görülecek yerler arasındadır.Tarihi Olimpiyat Stadyumunu geziyoruz.Tur rehberimiz eşliğinde değerli bilgilerimizi aldıktan sonra, gezimizin ardından otele dönüş,serbest zaman ve konaklamamız otelde. Dileyen misafirlerle eğlenceli Yunan Sirtaki Gecesine katılım (yemekli ekstra).ATİNA AHENAEUM GRAND HOTEL  https://athenaeumgrand.com.gr/portal/

3.GÜN: 04.11.2023 ATİNA-KORİNTH KANALI-SELANİK

Sabah otelimizde alınan kahvaltımızın ardından,misafirlerimizle Korint Kanalı’na(Ekstra 20€) gidiyoruz. Yunanistan'ın kuzey kara topraklarını Mora Yarımadası'ndan ayıran, tümüyle yapay kanalın ismidir. Dileyen misafirlerimiz Corinth Kanalı turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Dünyanın en meşhur kanallarından biri olan Corinth kanalının üzerinden geçip, kanalın denizle birleştiği noktaya giderek gemilerin geçişini seyredeceğiz. Kanalı ziyaret sonrası, gezimizin ardından Larissa-Katerin'i takiben Selanik'teki otelimize doğru yola çıkıyoruz. SELANİK CAPSİS HOTEL  https://capsishotels.gr/el/

4.GÜN :05.11.2023 SELANİK- KAVALA-SU KEMERLERİ- LİMAN-ESKİ&YENİ ŞEHİR-DENİZ FENERİ- KAVALA'LI MEHMET ALİ PAŞA İMARETHANESİ-DEDEAĞAÇ-ÇORLU

   Selanik'te otelde alınan sabah aldığımız kahvaltı ardından, Kavala'ya doğru tekrar yola çıkıyoruz.  Kavala'ya varıyoruz. Şehir turumuz; su kemerleri, liman, kale, 19.yy neoklasik yapılar, eski & yeni şehir, deniz feneri, Kavala’lı Mehmet Ali paşa imarethane, ev & heykelinin görülmesi sonrası serbest zamanın ardından Kavala’dan ayrılıyoruz. Yunanistan'ın meşhur deniz ürünlerini ve yemeklerini yiyebilir,meşhur olan kahvesi frappeyi içebilirler. Daha sonra önce Meşhur tereyağlı bademli Kavala Kurabiyesi tadımı yapmak için Kavala Kurabiyecide mola veriyoruz. Xanthi(İskeçe), Komotini (Gümülcine) çevre yolundan geçerek panoramik olarak görüyoruz. Sonrasında Alexandroupoli (Dedeağaç)’a varıyoruz. Şehir içi turumuzun ardından, Dedeağaç Deniz Fenerini görüyoruz. Toplanma noktamızdan hareketle, alışverişlerimizi yaptıktan Türkiye’ye dönüşe geçiyoruz. İpsala sınır kapısındaki pasaport işlemlerinin ardından Türkiye sınırından geçiyoruz. Keşan’ı takiben Çorlu’ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki Çorlu Travel organizasyonunda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

*Kalambaka'da 1 gece+Atina'da 1 gece+Selanik'te 1 gece otelde sabah kahvaltısı dahil konaklama
*46 Kişilik Mercedes Travego veya Tourismo Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (soğuk -sıcak içecekler,kek ve su günde 1 kez)
*Program dahilindeki Şehir ve Çevre Gezileri
*Türkçe-İngilizce Profesyonel Rehberlik Hizmeti
*Otel vergiler,kapı geçiş vergileri,otoban ve park ücretleri dahildir
*1618 Nolu Turizm Kanuna Göre Zorunlu Sorumluluk Sigortası
*ÇORLU TRAVEL GÜVENCESİ

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar ve Müze Girişleri 
*Yunan Tavernası (Ekstra turda belirtilecektir)
*Seyahat Sağlık ve İptal Sigortası- 10 Euro, 65 yaş ve üstü için 15 Euro
(Tura 15 gün Kalana Kadar İptal Durumunu Kapsar)​

*Yurtdışı Çıkış Fonu 150 TL https://ivd.gib.gov.tr/ (internetten ödenebilir)
*Vize işlem ücreti: Çorlu şube 145 € , Edirne şube 150 €, İstanbuldan alınan vizelerde fiyat değişiklik gösterebilir.)
*AB VATANDAŞI ve YEŞİL PASAPORT için vize gerekmemektedir.

Tur Fiyatları

1.Ek Bilgiler

2.İptal Şartları

DİĞER TUR BİLGİLERİ;

  • *Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur ve 3 gün içerisinde yedek listesine alınmaktadır. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 
  • *Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
  • *Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur.
  • *Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
  • *Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
  • *Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
  • *Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
  • *Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
  • *Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
  • *İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.Seyahat firması 3 gün kala yetersiz kapasiteden dolayı iptal etme hakkına sahiptir.
  • *Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
  • *Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
  • *Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
  • *Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
  • *Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
  • *Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
  • *Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
  • *Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
  • *Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.

LÜTFEN OKUYUNUZ
1-
Rezervasyon esnasında pasaport numaranızı, TC Kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak tarafımıza belirtiniz.

2-Çorlu Travel, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 
3-Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya yol müsaitliğine göre acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
4-Çorlu Travel, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
6-Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
7-Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Çorlu Travel sorumlu tutulamaz.
8-Çorlu Travel Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Çorlu Travel' ın hiç bir sorumluluğu yoktur. Çorlu Travel sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Çorlu Travel herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
9-Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Çorlu Travel sorumlu değildir.
10-Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Çorlu Travel sorumlu tutulamaz. 
11-Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat Acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
12-Sınır kapılarında pasaport veya liçna kartında çıkan sorunlardan dolayı ÇORLU TRAVEL sorumlu değildir. Tüm sorumluluk misafirin kendisine aittir. Avrupa' da ki otel odaları standartlarından daha küçüktür.

3.Vize Bilgileri

YUNANİSTAN SELANİK METEORA ATİNA TURU 1-5 KASIM 2023 HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?


Tur Bilgileri

© 2018 Tüm Hakları Saklıdır. Acente 2

0 282 654 95 95