YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024

  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024
  • YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024

İSKEÇE KARNAVALINA

ÖZEL

YUNANİSTAN TURU İSKEÇE KARNAVALI 

15-17 MART 2024

SELANİK & KAVALA & İSKEÇE        

2 GÜN - 1 GECE KONAKLAMA 

ŞOK FİYAT 110  €  

 

1.GÜN: 15 MART 2024: ÇORLU-SELANİK                        

Tur Hareket Noktaları;
21:30 Çerkezköy Ticaret Odası Önü
22:30 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası (Vatan Computer Karşısı)
23:00 Tekirdağ Sahil Özcanlar Köfte Önü
00:00 Malkara Pullukçu Petrol
00:35 Keşan Dörtyol

NOT:Hareket saatinden 30 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

2.GÜN: 16.03.2024: İPSALA SINIR KAPISI-AYA DIMITROS KİLİSESİ-ATATÜRK EVİ ve BAŞKONSOLOSLUĞU-MAKEDONIA& TRAKYA& BALKANLIK BİNASI-ARISTOTEOLES ÜNİVERSİTESİ ve MEYDANI-HAMZA BEY CAMİİ-BÜYÜK İSKENDER HEYKELİ-HAMİDİYE ÇEŞMESİ-BEYAZ KULE-KORDON-DÖNER KULE-FUAR ALANI-SELANİK
 Belirtilen noktalarda buluştuktan sonra Tekirdağ, Malkara üzerinden İpsala (Türk), Kipi(Yunan) sınır kapılarında gümrük & pasaport işlemleri sonrası Yunanistan’a giriş yapıyoruz.Gümülcine-İskeçe-Kavalayı takiben sabah saatlerinde Selanik'e varış. 
Şehir turumuz başlıyor. İlk durağımız şehrin merkezinde, bulunduğu caddeye ismini vermiş Selanik'te ki en önemli kiliselerden biri olan Aya Dimitros kilisesi olacaktır. Bu güzel yapının ardından Aya Dimitros ile aynı cadde üzerinde bulunan Ulu Önder Atatürk'ün Evi’ni(Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu) ziyaret ediyoruz. Şehirde Beyaz Kule'ye inerken , Makedonia & Trakya & Balkanlık Binası, Aristoteoles Üniversite Kampüsü, Hamza Bey Camii, B.İskender Heykeli, Hamidiye Çeşmesi, Kordon, Döner Kule, Fuar meydanı panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Beyaz Kule'ye varmak içinşehirin merkezinde bulunan Aristoteles Meydanına iniyoruz.Ve rehberimizin anlatımı eşliğinde kordonda serbest zaman veriyoruz.Kordonda yürüyüş yapıp cafelerde Yunanistan’ın meşhur kahvesi Frappenin tadına bakabilirsiniz. Toplanma ve hareketimiz Beyaz Kule'de. Toplandıktan sonra Selanik'teki otelimize hareket.Akşam dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak Yunan tavernasına gidilecektir. (SELANİK) CAPSİS OTEL https://capsishotels.gr/el/

3.GÜN: 17.03.2024: SELANİK-KAVALA-SU KEMERLERİ-LİMAN-KALE-KAVALA'LI MEHMET ALİ PAŞA İMARETHANESİ-KURABİYE ALIŞVERİŞİ-İSKEÇE-KARNAVAL ALANI- ÇORLU

  Sabah kahvaltı sonrası otelden ayrılış Kavala’ya hareket. Şehir turumuz; su kemerleri, liman, kale, 19.yy neoklasik yapılar, eski & yeni şehir, deniz feneri, Kavala’lı Mehmet Ali paşa imarethane, ev & heykeli’nin görülmesi sonrasında limanda serbest zaman veriyoruz. Kavala’dan ayrılırken Fatih Sultan Mehmet'in Kavala'ya yaptırmış olduğu su kemerlerini görüyoruz ve yolumuzun üzerinde bulunan Kavala Kurabiyesi İmalathanesine uğruyoruz. Kurabiye alışverişi için serbest zaman veriyoruz. Kurabiyelerimizi aldıktan sonra İskeçe'ye hareket ediyoruz. İskeçe, Avrupa Birliği tarafından verilmiş Yunanistan’ın en iyi korunmuş eski şehridir. Karnaval, Brezilyanın Rio şehrinde düzenlenen uluslararası karnavalının aynısıdır. Ülke genelinden karnavalı izlemeye her yıl yaklaşık 200 bin kişi gelip, coşkulu bir şekilde karnavalı izleyip eğlenilmektedir. İskeçe Şehri’nin girişinde KARNAVAL ETKİNLİKLERİ İÇİN AYRILAN ALANA OTOBÜSÜMÜZÜ BIRAKIP SERVİS ARAÇLARI İLE İSKEÇE ŞEHRİNİN İÇERİSİNDE YAPILAN KARNAVAL ETKİNLİKLERİNİ İZLEMEYE GİDİYORUZ. KARNAVALDA SERBEST ZAMAN. KARNAVAL’IN KAPANIŞ TÖRENLERİNİ İZLEYİP İskeçe'den ayrılıyoruz. Gümülcine ve Dedeağaç'ı çevre yolundan panoramik olarak geçip Türkiye’ye dönüşe geçiyoruz. İpsala sınır kapısındaki pasaport işlemlerinin ardından Türkiye sınırından geçiyoruz. Malkara ve Tekirdağ’ı takiben Çorlu’ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

NOT: YEŞİL PASAPORT VE  AB VATANDAŞLARINA vize gerekmemektedir.

 

Fiyata Dahil Hizmetler

*Selanik'te 4* Capsis otelde konaklama (Oda kahvaltı)
*Lüks Mercedes Travego veya Tourismo 2+2 Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (günde 1defa sıcak-soğuk içecekler,kek ve su)
*Program dahilindeki gezi rotaları
*Profosyonel Türkçe-İngilizce Rehberlik Hizmeti

*Otel Vergileri ve Yerel Rehberlik Hizmetleri
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
Çorlu Travel Güvencesiyle 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Yunanistan Selanik Gece Tavernası 
*Programa dahil olmayan tüm yemek ve içecekler(*Öğle ve akşam yemekleri)
*Müze ve Ören yerleri giriş ücretleri *Ekstra belirtilen turlar
*
Zorunlu Yurtdışı Seyahat Sağlık ve İptal Sigortası- 10 Euro, 65 yaş ve üstü için 15 Euro
(Tura 15 gün Kalana Kadar İptal Durumunu Kapsar)​
*Yurtdışı çıkış fonu: 150 TL (İnternet üzerinden ödenebilir) https://ivd.gib.gov.tr )

*Vize işlem ücreti 140 € + Randevu alma bedeli 400 TL (randevu alırken temin edilmektedir)

Tur Fiyatları

1.Ek Bilgiler

1. Programlarda belirtilen geziler zorlayıcı nedenlerin varlığı halinde, belirtilen gün ya da günler dışında başka bir gün yapılabilir. Programa dahil olarak belirtilen öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
2. Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından ÇORLU TRAVEL  sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda  imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
3. Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından ÇORLU TRAVEL sorumlu tutulamaz. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzeri yapılacak olan ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından  ÇORLU TRAVEL sorumlu tutulamaz.
4. Tura iştirak eden kişilerin; şahsi eşyaları, çantaları ve valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan, kaybolan veya çalınan eşyalardan ÇORLU TRAVEL sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında ülkeye veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir. 
5. ÇORLU TRAVEL, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, ilave yataklar; açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 3.yatak standart yataktan küçüktür. Fiyat listesinde belirtilen çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir. Otellerde sunulan kontinental kahvaltı tereyağı, reçel veya bal, ekmek, çay veya kahve ile meyve suyundan oluşmaktadır. Grup kahvaltıları ayrı bir salonda servis edilebilir. 
6. Katılımcıların seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
7. Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi yoğun dönemlerde  oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede olabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce bilgi verilecektir.
8. 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
9. Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu ve sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Diğer Tur Bilgileri
- Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. ( Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
- Vize hizmet bedeli (Konsolosluklar tarafından ( kargo ücreti, form, danışmanlık v.b) doğabilecek ek hizmet bedelleri fiyata dahil değildir.)
- Yurt dışı çıkış vergisi,   (Seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödeme yapılması ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.)
- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
- Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan ÇORLU TRAVEL sorumlu tutulamaz. 
- Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir. 
Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)  *Mercedes Travego/Tourismo   *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna  
Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega  
Minibusler: ( 16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter
-Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

2.İptal Şartları

3.Vize Bilgileri

YUNANİSTAN SELANİK-İSKEÇE KARNAVALI TURU 15-17 MART 2024 HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?


Tur Bilgileri

© 2018 Tüm Hakları Saklıdır. Acente 2

0 282 654 95 95